Synergia

Genieten van de luxe en stijl van een goed restaurant krijgt voor veel mensen pas glans door een prettige gesprekspartner om de avond mee te delen. Een nieuw gesprek met iemand buiten uw eigen kring biedt waarde en inspiratie. Dat is dan ook het doel van Synergia: wij bieden u exclusieve ‘Compagnionship Dinnerdating’. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laat u stijlvol begeleiden

Houdt u ervan om samen met een stijlvolle dame of heer iets te ondernemen? Dan bieden wij u graag een unieke, elegante en verrijkende belevenis.

Persoonlijke aandacht, prettige gesprekken of gewoonweg samen lachen met iemand die oprecht in u geïnteresseerd is, maken dat u beloont wordt voor de moeite om uzelf tot in de puntjes te verzorgen.

Wederzijds respect staat altijd voorop; dat is de basis om voluit te genieten van jullie de interactie. Wie u ook bent, u zult aan het einde van de dinnerdate ‘merci’ uitspreken en met een goed gemoed, vol tevredenheid naar huis wederkeren.

Bij welke gelegenheid past een dinnerdate?

Een stijlvol diner, een zakelijke bespreking of een luxe cruise: er zijn talloze gelegenheden waarvoor u prettig gezelschap kunt zoeken. Wij zouden vereerd zijn om gepast gezelschap voor u te verzorgen. Klasse, exclusiviteit en duidelijke afspraken staan daarbij voorop. Uw wensen, voorkeuren en behoeftes zijn altijd het uitgangspunt. Naast een goed verzorgd uiterlijk en nette kledij zorgen wij dat u dinnerdate ook de nodige dosis charisma en intelligentie bezit. Het gaat om het geheel; aangenaam van binnen én van buiten. 

Wat hebben wij nog meer te bieden?

Nieuwe mensen ontmoeten, op een date gaan: veel mensen moeten dan eerst een drempel over. Zou u zich graag wat vrijer voelen in de interactie met een ander? Dan bieden wij naast dinnerdating graag de mogelijkheid tot persoonlijke coaching en advies in interactie aan. Deze drie elementen zijn in onze visie met elkaar verbonden. Bekijk ook ‘extra aanbod’ voor meer informatie.

De naam geeft het al aan: SYNERGIA: “Het geheel is meer dan de som der delen”.

Neem gerust contact op!

4 + 11 =

Dinner Synergia Dinnerdating Date Compagnionship Gezelschap 2